donderdag 27 juli 2017

Beste quilters, het gaat goed op Middachten. De extra rondleidingen voor de quilts worden zeer gewaardeerd, en zodoende komen er nog meer bij!
Zie het laatste bericht wat ik zojuist mocht ontvangen!!





In overleg met Ann Kilvington, onze coördinator rondleidingen kasteel, hebben we besloten om naast de extra rondleiding van a.s. zondag, 30 juli, ook quiltrondleidingen op 6 en 20 augustus om 14.15 uur in te plannen. We zullen dit op onze website vermelden en wellicht kunnen jullie dat bericht ook verspreiden binnen jullie netwerken. Op verzoek van onze rondleiders zullen we ook aangeven dat men zich van tevoren kan (maar niet noodzakelijk) verzekeren van een toegangsbewijs door ons een mailtje te sturen of te bellen. De kaarten liggen dan op de dag zelf tot 13.45 uur voor hen klaar bij de kassa.

Dus zeg het voort en toeter het rond! Het is een van de laatste mogelijkheden dit jaar om de oudste quilt van Nederland te zien. Nergens in de wereld is een quilt zoals deze prachtig geborduurde en gequilte deken van ca. 1650. Ook de 18de eeuwse groene zijden quilt en de 19de eeuwse zijden lappendeken zijn zeer de moeite van het bekijken waard.

En dan natuurlijk de 16 geweldige reproducties van Nederlandse Antieke quilts in een nieuw jasje! De quilts uit ons boek  PROMENADE DANS UN CHATEAU HOLLANDAISE zijn te zien op de plaatsen waar ze voor het boek zijn gefotografeerd!

DEEL DIT BERICHT! en zie ook www.middachten.nl

3 opmerkingen:

  1. Prachtig kasteel en quilts! Ik was er op 6 augustus. Er was erg veel belangstelling.
    Groetjes
    Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. If I could write like you, I would be very happy and have good luck, but where is my luck, in fact people like you are a great example to the world. You have written this comment very beautifully, I am very happy and I thank you from the bottom of my heart. Bhiwadi Real Photos Girl
    Manesar VIP Photos Girl
    Naughty Girl Gurugram
    VIP Girl Gurugram
    college girl gurgaon
    beautiful Girl Gurgaon
    online girl gurgaon
    Online Girl Number Dehradun
    Gurgaon girl number
    housewife Gurgaon

    BeantwoordenVerwijderen